Den 21. maj 21 løsnede Danmark op for koncerter efter næsten 15 måneders nedlukning med corona. Jeg valgte at genoptage min lyst med at gå til koncert, på den relativt nye spilelsted Richter i Gladsaxe.

Stedet var nyt for mig, men jeg synes at det trods en stribe af coronarestriktioner at stedet fungerede fint. Der var næppe mere en 75 i salen. Personalet er for en god dels vedkomende frivillige ildsjæle ,der hjælper musikken igang igen, med alt fra kontrol af coronapas, ensretning i salen, mundbind når vi rejser os, sidde stille koncert.barservice m.v.

Musikerne var med Troels Skovgarrd på 3 forskellige guitarer, en Martin D28 , en Gibson 339 agtigt ting og en fin telecaster med en originalt tilsnit af cut i front. Med sig havde han på trommer, Niels Ratzer, på bass Dan Rasmussen og på keyboards Michael Sunding. Alle 3 habile folk der på bedste vis løftede det tekniske niveau højt op i den øverste klasse inden for pop/rock/jazz musik. Genren var et sted der i mellem uden at nogen af de nævnte generer for alvor trådte frem. Numrene var af Troels himself, på nær et enkelt riff der var hentet fra Beatles’ Tommorrow Never Knows i et af de sidste numre. Og hvordan lød musikken ? Det lød rigtig godt.